Jurgio Baltrušaičio g. 11–126
LT-06145 Vilnius, Lietuva
+370 5 2793976
Naujausi
Netrukus pasirodys
Pagal metus
Pagal autorių
Pagal kalbą
Pagal seriją
Paieška
Išparduotuvė (iki 1€)
Mokomoji literatūra
Istorija, visuomenės mokslai ir politika
Grožinė literatūra. Proza, eseistika
Grožinė literatūra. Poezija
Grožinė literatūra vaikams
Literatūros istorija ir kritika
Užsienio literatūra
Sveikata, sportas
Biografijos, publicistika ir pažintinė literatūra
Kiti leidiniai
Pasirinkite metus: • 1997 • 1998 • 1999 • 2000 • 2001 • 2002 • 2003 • 2004 • 2005 • 2006 • 2007 • 2008 • 2009 • 2010 • 2011 • 2012 • 2013 • 2014 • 2015 • 2016 • 2017 • 2018 • 2019 • 2020 • 2021 • 2022 • 2023 • 2024
Vadovėlyje supažindinama su konditerijos gaminių ir žaliavų klasifikacija, aprašomas gamybos procesas, maisto sauga, patiekimas, puošyba, supažindinama su maistinėmis žaliavomis. Yra klausimai žinioms pasitikrinti. Gausiai iliustruota spalvotomis iliustracijomis, spausdinamos patiekalų gamybos proceso schemos.
Kalba | lietuvių |
Apimtis | 288 psl. |
Viršelis | minkšti viršeliai |
Dydis | 171 mm × 241 mm × 20 mm (plotis × aukštis × storis) |
Svoris | 625 (g) |
Metai | 2008 |
ISBN | 9789955716563 |
Šios knygos ištraukų neturime.
Šios knygos nuorodų neturime.