Jurgio Baltrušaičio g. 11–126
LT-06145 Vilnius, Lietuva
+370 5 2793976
Naujausi
Netrukus pasirodys
Pagal metus
Pagal autorių
Pagal kalbą
Pagal seriją
Paieška
Išparduotuvė (iki 1€)
Mokomoji literatūra
Istorija, visuomenės mokslai ir politika
Grožinė literatūra. Proza, eseistika
Grožinė literatūra. Poezija
Grožinė literatūra vaikams
Literatūros istorija ir kritika
Užsienio literatūra
Sveikata, sportas
Biografijos, publicistika ir pažintinė literatūra
Kiti leidiniai
Pasirinkite metus: • 1997 • 1998 • 1999 • 2000 • 2001 • 2002 • 2003 • 2004 • 2005 • 2006 • 2007 • 2008 • 2009 • 2010 • 2011 • 2012 • 2013 • 2014 • 2015 • 2016 • 2017 • 2018 • 2019 • 2020 • 2021 • 2022 • 2023 • 2024
Knygos autorių tikslas – patarti, kaip tinkamai organizuoti ir surengti vaišes, kaip parinkti valgius, kokie gėrimai prie kokių valgių tinka, kaip juos patiekti, kaip dekoruoti patalpas ir serviruoti stalus, kokius etiketo reikalavimus būtina žinoti. Aptariamos įvairios vaišių rūšys: furšetas, vaišės gamtoje, kokteilių vakarėlis, kviestinė vakarienė ir kt. Daug dėmesio skiriama oficialių priėmimų organizavimui ir aptarnavimo tvarkai aptarti. Leidinys gausiai iliustruotas stalo įrankių pavyzdžiais, įvairių aptarnavimo standartų ir barmeno darbo technikos schemomis bei spalvotomis nuotraukomis.
Knyga skiriama kolegijų ir aukštųjų mokymo įstaigų studentams, tobulinimo kursų dėstytojams, rengiantiems specialistus maitinimo įmonėms, ir darbuotojams, kurie organizuoja ir aptarnauja vaišes.
Kalba | lietuvių |
Apimtis | 152 psl. |
Viršelis | minkšti viršeliai |
Metai | 2005 |
Šios knygos ištraukų neturime.
Šios knygos nuorodų neturime.