Jurgio Baltrušaičio g. 11–126
LT-06145 Vilnius, Lietuva
+370 5 2793976
Naujausi
Netrukus pasirodys
Pagal metus
Pagal autorių
Pagal kalbą
Pagal seriją
Paieška
Išparduotuvė (iki 1€)
Mokomoji literatūra
Istorija, visuomenės mokslai ir politika
Grožinė literatūra. Proza, eseistika
Grožinė literatūra. Poezija
Grožinė literatūra vaikams
Literatūros istorija ir kritika
Užsienio literatūra
Sveikata, sportas
Biografijos, publicistika ir pažintinė literatūra
Kiti leidiniai
Knygoje pateikiama glausta viešbučių atsiradimo ir raidos apžvalga, supažindinama su viešbučių struktūra ir funkcijomis, kambarių tipais ir kategorijomis, standarto reikalavimais, funkcinėmis patalpomis, viešbučiuose teikiamomis privalomomis bei papildomomis paslaugomis, pagrindinių skyrių – registratūros, kambarių rezervavimo, kambarių priežiūros, ryšių su svečiais, maitinimo skyriaus darbo specifika, viešbučio ūkinės veiklos organizavimo, darbuotojų etikos ir psichologijos klausimais. Daug vietos skiriama įvairių šalių virtuvėms ir užsienio svečių maitinimo ypatumams. Leidinys skirtas studijuojantiems viešbučių verslą ir maitinimo įmonių specialistams.
Kalba | lietuvių |
Apimtis | 144 psl. |
Viršelis | minkšti viršeliai |
Dydis | 170 mm × 240 mm × 9 mm (plotis × aukštis × storis) |
Svoris | 275 (g) |
Metai | 2007 |
ISBN | 9789955716273 |
Šios knygos ištraukų neturime.
Šios knygos nuorodų neturime.