- Laukiama Javascript Prisijungti
Naujienos Leidiniai Kaip įsigyti Apie

Leidyklos Homo Liber logotipas
Jurgio Baltrušaičio g. 11–126
LT-06145 Vilnius, Lietuva
+370 5 2793976


kraunasi... Kraunasi...

Knygos paieška


Leidiniai

- Naujausi
- Netrukus pasirodys
<- Pagal metus
- Pagal autorių
- Pagal kalbą
- Pagal seriją
- Paieška
- Išparduotuvė (iki 1€)


Kategorijos

- Mokomoji literatūra
- Istorija, visuomenės mokslai ir politika
- Grožinė literatūra. Proza, eseistika
- Grožinė literatūra. Poezija
- Grožinė literatūra vaikams
- Literatūros istorija ir kritika
- Užsienio literatūra
- Sveikata, sportas
- Biografijos, publicistika ir pažintinė literatūra
- Kiti leidiniai

Rodyti

Pagal metus

Pasirinkite metus: • 199719981999200020012002200320042005200620072008200920102011201220132014201520162017201820192020202120222023


Maisto ruošimo technologija
Ona Piličiauskienė


knygos „Maisto%20ruo%C5%A1imo%20technologija“ viršelis

Aprašymas

Mokomojoje priemonėje „Maisto ruošimo technologija“ (I leidimas 2007 m.) pateikiamos visų rūšių maisto produktų – mėsos, paukštienos, žuvies, daržovių, miltų, kruopų, prieskonių ir kitų priedų charakteristikos, patiekalų ruošimo technologija. Schemomis iliustruojama patiekalų gaminimo seka. Yra skyrius apie dietinių patiekalų gaminimo ypatumus. Nemažai dėmesio skiriama patiekalų patiekimo būdams, puošybai.

Kalba lietuvių
Apimtis 216 psl.
Viršelis minkšti viršeliai
Dydis 240 mm × 170 mm × 12 mm (plotis × aukštis × storis)
Svoris 450 (g)
Metai 2014
ISBN 9789955716242

Ištraukos

Šios knygos ištraukų neturime.

Nuorodos

Šios knygos nuorodų neturime.