Jurgio Baltrušaičio g. 11–126
LT-06145 Vilnius, Lietuva
+370 5 2793976
Naujausi
Netrukus pasirodys
Pagal metus
Pagal autorių
Pagal kalbą
Pagal seriją
Paieška
Išparduotuvė (iki 1€)
Mokomoji literatūra
Istorija, visuomenės mokslai ir politika
Grožinė literatūra. Proza, eseistika
Grožinė literatūra. Poezija
Grožinė literatūra vaikams
Literatūros istorija ir kritika
Užsienio literatūra
Sveikata, sportas
Biografijos, publicistika ir pažintinė literatūra
Kiti leidiniai
Pasirinkite metus: • 1997 • 1998 • 1999 • 2000 • 2001 • 2002 • 2003 • 2004 • 2005 • 2006 • 2007 • 2008 • 2009 • 2010 • 2011 • 2012 • 2013 • 2014 • 2015 • 2016 • 2017 • 2018 • 2019 • 2020 • 2021 • 2022 • 2023 • 2024
Mokymo priemonė skirta picų paruošimo ir kepimo technologijai. Išsamiai aptariamos visos picų įdarams naudojamų ingredientų rūšys: vaisiai, daržovės, sūriai, žuvys ir jūros gėrybės, mėsa ir jos produktai, prieskoniai, padažai. Leidinys iliustruotas schemomis, lentelėmis, spalvotomis nuotraukomis. Knyga skiriama kolegijų studentams, tobulinimo kursų dėstytojams, rengiantiems specialistus maitinimo įmonėms. Taip pat ji skirta picerijų ir kitų maitinimo įmonių darbuotojams bei plačiajai visuomenei.
Kalba | lietuvių |
Apimtis | 88 psl. |
Viršelis | minkšti viršeliai |
Dydis | 171 mm × 240 mm × 6 mm (plotis × aukštis × storis) |
Svoris | 185 (g) |
Metai | 2006 |
ISBN | 9789955449980 |
Šios knygos ištraukų neturime.
Šios knygos nuorodų neturime.